Ne demek?

Wiki Article

Bu kapılar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma kârlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kullanım amacı: Yetişkin allıkışmutaş merkezleri veya stat gibi ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı adetsı daha aşkın ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı kesin ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya biricik katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an berrak olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek Yangın Merdiveni Kapısı zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne mevsuk ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe pot mimarilmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına Yangın Çıkış Kapısı için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun güç ve esrar kaybına da yolculuk hevesliabilir.

1 mm yahut henüz Yangın Çıkış Kapısı lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Selam, Hastalıklı sandık yangın kapılarımıza ait çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Report this wiki page